Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Guld Glitter Gelé

Guld Glitter Gelé

Pynt dine kager med Dr. Oetker Guld Glitter Gelé og giv dem et festligt og fortryllende look. Guld geléen er nem at anvende og dosere.

Bemærk at Dr. Oetker Guld Glitter Gelé ikke størkner og bør derfor ikke anvendes på bagværk, der skal opbevares i længere tid, da den kan gøre eksempelvis småkager bløde.

Dr. Oetker Guld Glitter Gelé fås i tuber à 19 g.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

Ingredienser Guld Glitter Gelé

Glukosesirup, sukker, vand, farve (E171, E172), fortykningsmiddel (E407), surhedsregulerende middel (E270, E260, E325), modificeret stivelse, konserveringsmiddel (E202).

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Næringsindhold Guld Glitter Gelé

Per 100 g
Energi 1137kJ
268kcal
Fedt 0g
heraf mættede fedtsyrer 0g
Kulhydrat 66g
heraf sukkerarter 47g
Protein 47g
Salt 0.06g

Flere oplysninger om produktet

Nettovægt: 19g

 TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>