COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Husblas

Husblas

Husblas, også kaldet gelatine, stivner saft og suppe til geleer og sky, stivner mælk og fløde til budding og Panna Cotta, stivner fløde og æg til fromage og stivner bær- og frugtblandinger til mousser. Cheesecakes er blevet meget populære at lave, og her spiller husblas også en centralt rolle til fx at få creamcheesen og geléen til at stivne.

Vores konventionelle husblas er lavet på animalsk gelatine fra grise. Vi har også en økologisk husblas, som er lavet på basis af økologiske grise.

Husblas-bladene er blevet mindre og tykkere, så du skal blot anvende samme antal blade som tidligere.

Dosering - en tommelfingerregel:
Løs gelé: 5-6 blade pr. ½ liter væske.
Fast gelé: 8-9 blade pr. ½ liter væske.

Husblas opbevares tørt og lugtfrit.

Dr. Oetker Husblas fås både i pakker á 10 og 12 blade. 


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

Ingredienser Husblas

Gelatine (fra svin).

Tilberedning Husblas

Læg husblas-bladene i blød i koldt vand i ca. 5 min. Klem bladene fri for væske.

Kolde retter:
Smelt bladene over vandbad eller i en mikrobølgeovn (må ikke koge). Lad husblassen køle inden den røres i retten.

Varme retter:
Tilsæt de opblødte blade direkte i den varme væske og rør til bladene er opløste.

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Næringsindhold Husblas

Per 100 g
Energi 1450kJ
341kcal
Fedt 0.6g
heraf mættede fedtsyrer 0.3g
Kulhydrat 0g
heraf sukkerarter 0g
Protein 84g
Salt 1.5g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Tørt og ved stuetemperatur.

Nettovægt: 20g

 TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>