Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Geleringspulver til Marmelade

Geleringspulver til Marmelade

Dr. Oetker Geleringspulver til Marmelade fås både til 1½ kg og 5 kg frugt. Fremgangsmåden står på bagsiden af emballagen.

Geleringspulveret indeholder konserveringsmidler.

Dr. Oetker Geleringspulver til Marmelade fås i poser á 20 g til 1½ kg frugt og poser á 66 g til 5 kg frugt.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

Ingredienser Geleringspulver til Marmelade

Dextrose, geleringsmidler (carrageenan, kaliumchlorid), konserveringsmidler (sorbinsyre, natriumbenzonat), sukker, fortykningsmiddel (johannesbrødkernemel).

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Næringsindhold Geleringspulver til Marmelade

Per 100 g
Energi 927kJ
221kcal
Fedt 0g
heraf mættede fedtsyrer 0g
Kulhydrat 42g
heraf sukkerarter 36g
Protein 0.7g
Salt 3g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.

Nettovægt: 66g

 TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>