Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Geleringspulver til Marmelade uden konserveringsmidler

Geleringspulver til Marmelade uden konserveringsmidler

Dr. Oetker Geleringspulver til Marmelade uden konserveringsmiddel passer til 1½ kg. frugt. Fremgangsmåden står på bagsiden af emballagen.

Dr. Oetker Geleringspulver til Marmelade uden konserveringsmiddel fås i poser á 20 g til 1½ kg frugt.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

Ingredienser Geleringspulver til Marmelade uden konserveringsmidler

Dextrose, geleringsmidler (carrageenan, kaliumchlorid), sukker, fortykningsmiddel (johannesbrødkernemel).

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Næringsindhold Geleringspulver til Marmelade uden konserveringsmidler

Per 100 g
Energi 1147kJ
273kcal
Fedt 0g
heraf mættede fedtsyrer 0g
Kulhydrat 55g
heraf sukkerarter 49g
Protein 0.7g
Salt 0.8g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.

Nettovægt: 20g

 TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>