COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Jævningspulver til Rabarbergrød

Jævningspulver til Rabarbergrød

Dr. Oetker Jævningspulver til Rabarbergrød er tilsat calciumphosphat, som neutraliserer oxalsyren i rabarber.

Samtidig undgår du, at grøden bliver grynet, som det ofte sker ved jævning med kartoffelmel.

Fremgangsmåden står på bagsiden af emballagen.

Dr. Oetker Jævningspulver til Rabarbergrød fås i poser á 100 g til 2 l siet saft.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

Ingredienser Jævningspulver til Rabarbergrød

Kartoffelstivelse, surhedsregulerende middel (E 341iii, E330), radise ekstrakt, maltodextrin, aroma, farve (E 160a i).

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Næringsindhold Jævningspulver til Rabarbergrød

Per 100 g
Energi 1289kJ
303kcal
Fedt 0.1g
heraf mættede fedtsyrer 0g
Kulhydrat 75g
heraf sukkerarter 2.9g
Protein 0.2g
Salt 0.05g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.

Nettovægt: 100g