Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Salame Glutenfri

Salame Glutenfri

Er du glutenallergiker eller ønsker at gå uden om gluten i din mad? Så har Dr. Oetker en pizza til dig!

Dr. Oetkers Ristorante Salame fås nu uden gluten og med samme lækre, velkendte smag! Bunden er tynd og sprød, og pizzaen er toppet med aromatisk tomatsauce, ost og saftig salami.

Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.


Køb produktet online her:

Ingredienser Salame Glutenfri

24 % flåede tomater, 15 % OST (skærefast MOZZARELLA, EDAMER), rismel, 12 % salami (svinekød, svinefedt, salt, krydderier, dextrose, løgpulver, hvidløgspulver, krydderiekstrakter, antioxidant (ekstrakt af rosmarin), stabilisator (natriumnitrit), røg), vand, kartoffelstivelse, kartoffelflager, ærteprotein, rapsolie, gær, sukker, salt, fortykningsmidler (Hydroxypropylmethylcellulose, xanthangummi), ekstra jomfru olivenolie, emulgatorer (mælkesyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyrer, eddikesyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyrer), modificeret stivelse, oregano, glukosesirup, krydderier, SKUMMETMÆLKSPULVER, hvidløg, dextrose

Tilberedning Salame Glutenfri

Tilberedning i ovn:

Forvarm ovnen på 230° traditionel varme eller 210° varmluft.

Pak pizzaen ud og læg den på en bageplade med bagepapir.

Den frosne pizza bages på risten nederst i ovnen 13-15 min.

Tilberedning i toaster:

Skær den frosne pizza i kvarte og klap dem sammen til to sandwiches.

Varm pizza-sandwichen i en toaster i ca. 8 min.

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder følgende allergener:
MOZZARELLA OST
EDAMER-OST
SKUMMETMÆLKSPULVER

Næringsindhold Salame Glutenfri

Per 100 g
Energi 1013kJ
242kcal
Fedt 11g
heraf mættede fedtsyrer 4.7g
Kulhydrat 25g
heraf sukkerarter 2g
Protein 10g
Salt 1.4g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares på frost ved -18° C.

Nettovægt: 315g