Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Spinaci e Ricotta

Spinaci e Ricotta

Vi har gjort Tradizionale-pizza endnu bedre! Vi har fremhævet det autentiske, italienske udtryk både i design og smag. Med ny opskrift og endnu bedre råvarer smager Dr. Oetkers Tradizionale-pizzaer nu endnu bedre. Alt i alt har vi hævet kvaliteten på vores stenovnspizzaer!

Dr. Oetker Tradizionale Spinaci e Ricotta er bagt direkte på sten. Bunden er sprød udenpå og lækker og luftig indeni. Pizzaen er toppet med aromatisk tomatsauce, fine spinatblade krydret med hvidløg og olivenolie og ricotta.

Sådan skal en stenovnspizza være!

Tip:
Dr. Oetker Tradizionale Spinaci e Ricotta bliver bedst, hvis du bager den ved 220° C med almindelig over- og undervarme i stedet for med varmluft. På den måde bliver kanten særlig sprød, og fyldet bliver ved med at være dejlig saftigt!

Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

Køb produktet online her:

Ingredienser Spinaci e Ricotta

HVEDEMEL, 16 % flåede tomater, 14 % spinat, vand, 10 % skærefast MOZZARELLA OST, 3,8 % RICOTTA OST, 1,9 % PISKEFLØDE, ekstra jomfru olivenolie, rapsolie, salt, hvidløg, gær, modificeret stivelse, sukker, oregano, basilikum, paprika, peber

Tilberedning Spinaci e Ricotta

Tilberedning i ovn:

Forvarm ovnen på 220° traditionel varme eller 200° varmluft.

Fjern folien og læg pizzaen på en bageplade med bagepapir.

Bag den frosne pizza 12-14 min. i midten af ovnen ved traditionel varme, eller 11-12 min. ved varmluft.

Tilberedning i toaster:

Skær den frosne pizza i kvarte og klap dem sammen til to sandwiches.

Varm pizza-sandwichen i en toaster i ca. 10 min.

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder følgende allergener:
HVEDEMEL
EDAMER-OST
RICOTTA OST
FLØDE

Næringsindhold Spinaci e Ricotta

Per 100 g
Energi 855kJ
203kcal
Fedt 6.4g
heraf mættede fedtsyrer 2.5g
Kulhydrat 27g
heraf sukkerarter 3.3g
Protein 7.9g
Salt 1.1g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares på frost ved -18° C.

Nettovægt: 390g