Pizza uden gluten og laktose med sprød bund og lækker topping! Er du glutenallergiker eller ønsker at undgå gluten i din kost? Og er du overfølsom over for laktose? Så har Dr. Oetker den helt rigtige pizza til dig.
Prøv vores glutenfrie og laktosefrie pizzaer Ristorante Salame eller Ristorante Mozzarella.
Begge pizzaer har den velkendte tynde og sprøde bund, men indeholder ikke gluten og laktose.
Ristorante Salame er toppet med aromatisk tomatsauce, ost og saftig salami.
Ristorante Mozzarella er toppet med smagfulde cherry-tomater og lækker Mozzarella-ost.
Du kan købe de to glutenfri og laktosefri Pizza Ristorante varianter i udvalgte Meny, Spar, Kvickly, SuperBrugsen og Dagli'Brugsen.
Herunder kan du læse mere om vores lækre glutenfri og laktosefri pizza.
**laktoseindhold < 0,01g/100g
Hvedemelet i pizzadejen er erstattet med rismel, kartoffelstivelse, kartoffelflager og ærteprotein.
Vores Ristorante pizzaer uden gluten har været et stort og vigtigt projekt for Dr. Oetker, da vi gerne vil kunne tilbyde pizza af høj kvalitet til glutenallergikere og dem, som har valgt en glutenfri kost!
Under hele projektet har den høje kvalitet af råvarer og gode smag været i fokus. Vi vil ikke blot lancere glutenfri pizzaer - det skal være glutenfri pizzaer, der smager godt og ser indbydende ud! Vores Ristorante-pizzaer er kendt for den tynde, sprøde bund og lækre, smagfulde topping, og det går vi ikke på kompromis med ved en glutenfri pizza!
Gennem adskillige testsmagninger har vi fundet en god kombination af råvarer, der kan erstatte hvedemelet i pizzadejen, og samtidig sikre den sprøde, tynde, velkendte pizzabund. De glutenfri pizzaer er toppet med gode og smagfulde råvarer i de mest populære smagsvarianter, og således går vi ikke på kompromis med kvaliteten i vores pizzaer uden gluten.
Der er strenge krav til en glutenfri produktion.
Vores fabrik har foretaget en større ombygning for at kunne producere pizzaer uden gluten. De glutenfri pizzaer produceres i et forseglet område på fabrikken, hvor der aldrig forekommer gluten.