Lækre pizza dips til de efterladte skorper. Efterlader du også pizza skorperne på tallerkenen? Det kan vi gøre noget ved! Med vores super lækre dips, forvandler vi skorperne til det bedste på pizzaen. Bare husk mottoet og undgå madspild: Dip it, don’t skip it!
Alle kan blive enige om, at pizza er awesome! Men noget der er endnu bedre er, at have en super lækker dip man kan dyppe de sprøde skorper i! Så smid ikke skorperne ud – fra nu af, er det vores absolutte favorit del af pizzaen.
Vi elsker lidt smeltet ost på toppen af pizzaskorpen med en god tomatsovs – mums! Vores enkle og hurtige opskrifter på pizza dip sender dig helt op i pizza himlen.
Prøv vores nemme dips til din næste pizzafest, og se hvordan alle skorper bliver spist op!
Nævn et bedre par end ost og pizza – det kan du sikkert ikke! Okay, lad os ikke overdrive, men ost og pizza er helt sikkert et godt par. Det kan kun overgåes af én ting: endnu mere ost!
Giv din pizza endnu mere ost med vores cremede chili cheese sauce. Den er lavet af revet cheddar, fløde, lime og jalapeños, der giver den en frisk smag. Denne dip er helt sikkert ingen letvægter. Sig ”cheeeese”!
Alle kender BBQ sauce. Den er obligatorisk til grillmad eller fiskeretter. Den røgede smag går også perfekt til vegetariske retter. Dippen fås både som sweet sauce, med honning eller whishy. BBQ sauce laves desuden i lokale varianter, fx Kansas BBQ sauce og koreansk BBQ sauce.
Uanset hvad den kaldes, er den bedste barbeque sauce altid hjemmelavet. Lav derfor vores hjemmelavede variant ved at koge ketchup med brunt farin, den berømte Worcestersauce, Tabasco, cider eddike og paprikapulver for at lave en uimodståelig hot BBQ pizza dip.
Aioli er til alle der elsker hvidløg. Den skarpe smag kommer til sin ret i denne middelhavs inspirerede dip. Hvidløg, olie og ofte lidt æg, danner tilsammen den skønne, cremede emulsion. Når det kommer til Aioli skal man huske: der er aldrig nok af det! Så husk at lav en stor portion.
Vores Aioli pizza dip er en mælkebaseret mayonaise uden æg, og den passer perfekt til al slags bagværk i det salte køkken – specielt pizza! Leg med smagene og brug mælk, solsikkeolie, citronsaft og, selvfølgelig, hvidløg.
Guacamole er en klassiker inden for dip – og ikke kun til festlige sammenkomster. Den passer til tortilla chips, nachos og andre snacks, og er det bedste selskab til retter i det salte køkken. Hovedingrediensen i denne mexikanske dip er avokado. Fun fact: ordet ”avocado” kommer fra Aztekerriget, også kendt som Nahuati, og oversættes til ”testikel”. Måske er det formen, der er skyld i det? Hvem ved.
Vores cremede guacamole dip er lavet af avokado og krydret med tomat, koriander, hvidløg og citron. Og, hvis du er det til stærke, kan du tilføje spicy peber.
Den har et traditionelt udseende: Lys, pastelrød eller orange. Cocktail sauce er lavet af den måske lækreste kombination af ketchup og mayonaise. Der er lige så mange opskrifter som der er sandkorn på stranden, og endnu flere anledninger til at servere den lækre dip for dine gæster. Vi synes den passer perfekt til pizza. Så tag cocktail saucen ud af den klassiske rejecocktail og lad den brillere på din pizza.
Vores cocktail sauce pizza dip har en frisk smag fra revet peberrod og en sød og stærk smag fra blandinden af ketchup, mayonaise, Worcester sauce og en lille smule appelsinsaft. Et lille stænk creme fraiche og du har den smukke pastelfarve!
Grøn salsa er en intens italiensk spicy sauce. Dens grønne farve kommer fra hovedingrediensen persille. Grøn salsa er i familie med andre grønne dips og saucer såsom Frankfurt green sauce, men denne sauce indeholder langt flere krydderier. Der findes også grønne saucer i det mexikanske og spanske køkken.
Ud over persille, tilfører vi til også ansjoser, kapers, hvidløg, toastbrød, citron og hårdkogt æggeblomme til vores pizza dip. Ansjoser og kapers giver en saltet, urteagtig smag til pizzaen, og dine smagsløg kommer med garanti til at danse – prøv det!