Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Kom smør, sukker, vaniljesukker og citronskal i en skål. Pisk det lyst og luftigt med en håndmixer. Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt imellem hvert æg. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det hele sammen med mælk og revet æble.
Fordel dejen i muffinformene, fyld dem ca. 2/3 dele op. Drys med hasselnødder.
Bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Hvis du vil være sikker på at dine muffins ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine muffins mere lige.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins