Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.
Bring smør, kakao og vand i kog i en gryde og tag den af varmen.
Bland sukker, hvedemel, salt, vaniljesukker og natron i en skål. I en anden skål piskes æg og kærnemælk sammen og røres i melblandingen. Rør dernæst det varme kakaosmør i dejen. Kom dejen i en smurt bradepande (ca. 20x30 cm), drysset med mel.
Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Pas på ikke at bage kagen for meget, da den er bedst når den er tung og svampet. Lad kagen køle af i formen.
Bagetid: 25 - 30 Minutes
Varm smør, mælk, kakao, vanillesukker og flormelis sammen i en gryde. Lad det køle let. Fordel den letafkølede glasur på den helt afkølede kage og opbevar den i køleskabet.
Stik i kagen med en gaffel inden den lune glasur hældes over – det gør kagen endnu mere svampet og lækker.
Pynt din chokoladekage med frisk frugt eller bær - det gør den ekstra flot og lækker! Den smager også dejligt serveret med lidt vaniljeis. Læs mere om vores tips til chokoladekager.
Hvis du vil lave en endnu nemmere glasur, så prøv vores Choco Dream Icing & Frosting. Du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager