Bring vand og kokosmel i kog og lad det småsimre i 15 minutter. Si væden fra gennem en finmasket sigte, sørg for at alt væden presses fra og mål kokosvandet af. Der skal bruges 1½ dl kokosvand.
Skær appelsinerne i tynde skiver og halver. Kasser enderne og vej mængden af appelsin af. Kom 1½ dl kokosvand tilbage i gryden sammen med appelsin, Citronsyre samt passionsfrugtsirup. Bring det hele i kog og lad det simre under låg i ca. 30 minutter.
Bland Geleringspulver til marmelade med lidt af sukkeret og rør det i. Tilsæt resten af sukkeret, og lad det koge i yderligere 10 minutter. Kom lidt marmelade på en kold tallerken og check at det er stift, ellers tilsættes lidt ekstra Geleringpulver blandet med sukker.
Kom marmeladen på 4 skoldede, rengjorte glas og afkøl. Det bliver i alt ca. 7,5 dl.
I stedet for at koge vand og kokosmel, kan der bruges kokosvand.
Relaterede opskrifter
Syltning og saft
Syltning og saft