Hæld brevets indhold i en skål og bland det sammen med sukkeret. Tilsæt 2 dl mælk og rør blandingen til en jævning.
Bring resten af mælken (8 dl) i kog. Tag gryden af varmen og rør jævningen i. Kom den derefter tilbage over varmen og kog buddingen op under kraftig omrøring i mindst 1 minut. Tilsæt fintrevet appelsinskal og rør det godt sammen. Skyl formen med koldt vand og hæld buddingen deri. Stil den i køleskabet i mindst 4 timer.
Tænd ovnen på 140 °C varmluft.
Rist mandelsplitterne midt i ovnen i 8-10 minutter. Hold øje med dem, da de let brænder på. Lad dem køle af.
Kom sukker, vand og Vanilla Paste i en lille gryde og lad det koge op under svag varme, indtil al sukker er opløst. Lad siruppen køle af.
Befri kernerne fra granatæblet. Skræl appelsinerne og skær dem i tynde skiver. Læg skiverne på et fad, drys med granatæblekerner og hæld vaniljesiruppen over. Drys med de ristede mandelsplitter lige inden servering.
Vend buddingen ud på et serveringsfad. Hvis den ikke vil komme ud så prøv at løsn kanten på buddingen fra formen med en lille spids kniv, eller dyp buddingen hurtigt i meget varmt vand.
Servér buddingen sammen med appelsinsalaten.
Find flere opskrifter og inspiration på buddingopskrifter.dk.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter