Du kan se hele live udsendelsen på YouTube her:#BagLiveMedOetker v/ Nipuni Julie. Du kan læse mere om Nip på hendes populære blog.
De brugte silikoneforme til Petit fours er fra Silikomart
Bagetid: 10 - 12 Minutes
Tænd ovnen på 200 °C almindelig ovn.
Pisk blødt smør og Icing & Frosting Juicy Lemon sammen i en skål til en ensartet masse.
Tilsæt mandelmel, groftrevet marcipan, æg og salt og pisk igen. Fyld dejen i en sprøjtepose. Fordel massen i en silikone cylinderform og bag bundene i ca. 10-12 minutter til de er gyldne.
Lad dem køle helt af, før de vendes ud af formen. Med fordel kan bundene sættes kortvarigt i fryseren, inden de vendes ud.
Fordel dem på det fad, de skal serveres på.
Gentag trin 1, men erstat Icing & Frosting Juicy Lemon, med Berry Fantasy.
Pisk Icing & Frosting Juicy Lemon, flødeost, blødt smør og vanilla paste godt sammen. Fyld den i en sprøjtepose med Dr. Oetker 16 mm stjernetyl. Sprøjt dutter på de 15 petit fours bunde med citron.
Bland olie, vand, hvedemel og farve godt sammen. Hæld massen på en meget varm pande og steg det til der ikke er mere olie tilbage.
Læg korallen på et stykke køkkenrolle, der kan suge det sidste olie. Når korallen er kold, brækkes den i små stykker, der sprayes med Gold Glitter Spray. Placér de små stykker koral ovenpå de små citron petit fours.
Spray herefter frostingen med Gold Glitter Spray og læg et stykke jordbær på toppen af hver kage.
Skal du bruge mange petit fours til en større begivenhed så som bryllup, konfirmation eller barnedåb kan du med fordel bage bundene løbende og fryse dem ned i en lukket beholder. På dagen tages de op af fryseren og dekoreres med frosting og pynt.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours