Tænd ovnen på 200 °C varmluft.
Smelt smør i en lille gryde. Hæld kiksene i en frostpose. Bank posen med en kagerulle til kiksene er blevet til fine krummer. Kom kiks, smeltet smør, salt og sukker i en skål. Rør det grundigt sammen. Fordel kikseblandingen i en smurt springform (ø 24 cm) beklædt med bagepapir i bunden. Kikseblandingen må gerne gå en smule op ad siden på springformen. Bag bunden midt i ovnen i 10 minutter. Stil den herefter i køleskabet.
Bagetid: 10 Minutes
Skær After Eight® ud i små tern og læg dem til side.
Pisk flødeost cremet i en skål med en håndmixer eller i en røremaskine. Tilsæt cremefraiche, mel og sukker. Pisk derefter æggene i et ad gangen. Rør Vanilla Paste, After Eight® stykker, Naturlig Pebermynteekstrakt og salt i ostemasssen.
Hæld ostecremen over den afkølede kiksebund. Brug en vinkelpalet at glatte cremen helt ud med. Sprøjt Choko Dessertsauce i et tilfældigt mønster ovenpå ostecremen. Træk en kniv gennem kagen, så der dannes fine spor af chokolade.
Bag kagen midt i ovnen i 10 minutter ved 200 °C varmluft. Sænk herefter varmen til 100 °C varmluft og bag kagen i 30 minutter.
Sluk ovnen, men lad cheesecaken blive i ovnen. Sæt ovenlågen på klem med en grydeske. Lad cheesecaken køle af i ovnen i 2 timer. Efter 2 timer sættes den forsigtigt i køleskabet 3-4 timer, indtil den er helt kold, den kan med fordel stå natten over.
Bagetid: 40 Minutes
Befri forsigtigt den kolde kage fra formen.
Hæld piskefløde, Vanilla Paste og flormelis i en skål. Pisk fløden til en fast flødeskum og kom det i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt flødeskum rundt i kanten på kagen. Skær After Eight® diagonalt igennem. Sæt dem fast i flødeskummet langs kanten og drys med krymmel.
Find tips og tricks og mere inspiration på vores side om cheesecakes.
Relaterede opskrifter
Cheesecakes