Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Smelt smørret i en gryder over svag varme eller i mikroovn, lad det køle let af.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Sigt hvedemel og bagepulver i massen, tilsæt det smeltede smør og vend dejen sammen. Mos bananerne med en gaffel og vend dem i dejen. Vend karameltern i til sidst.
Beklæd bradepanden med bagepapir og hæld dejen i. Bag kagen i 15-18 minutter i midten af ovnen. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle lidt af. Skær kanterne af kagen hvis der ønskes et skarpt udtryk.
Bagetid: 15 - 18 Minutes
Kom Toffee Dessertsaucen i en lille skål, tilsæt flagesalt og rør det godt rundt. Kom saltkaramellen i en sprøjtepose med fyldetyl. Stik fyldetyllen halvvejs ned i den stadig lune kage og tryk saltkaramel ud i små fordybninger over hele kagen. Gem halvdelen af saltkaramellen til pynten.
Lad kagen køle helt af.
Kom indholdet at et brev Cake Mousse Vanilla Taste i en skål. Tilsæt mælk og karamelaroma. Pisk 1 minut med en håndmixer ved lav hastighed, og derefter 4 minutter på højeste hastighed, til moussen er let og luftig. Fyld moussen i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt små toppe af kagemousse ud på hele overfladen af kagen.
Sprøjt den resterende saltkaramel ovenpå mousse-toppene. Drys med mandelflager og guldkrymmel fra Black & Gold krymmel mix.
Vil du hellere have en chokolade glasur eller smørcreme på kage? Så kan du bruge vores Choco Dream Icing & Frosting til at lave en nem og lækker chokoladeglasur til kagen, du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller en cream cheese frosting. Vi har samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager