Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.
Rør smør og sukker sammen i en skål.
Kom hvedemel, bagepulver, salt og vaniljesukker i en anden skål og rør det sammen, tilsæt melblandingen til skålen med smør og sukker.
Mos bananerne godt med en gaffel eller blend dem i en foodprocessor eller minihakker. Rør æggene i bananmosen. Hæld blandingen over i den anden dej og rør det godt sammen. Rør ingefæren i dejen.
Hæld dejen i en smurt sandkageform drysset med hvedemel. Bag kagen i den nederste del af ovnen i ca. 60 minutter, mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Placer et viskestykke over bananbrødet og lad det afkøle i formen. Med denne metode opnås et mere svampet brød.
Bagetid: 60 Minutes
Hæld indholdet fra en pose Choco Dream Icing & Frosting i en skål, tilsæt vand og rør det godt sammen til en glasur.
Pynt bananbrødet med glasuren.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager