Tænd ovnen på 180° C varmluft.
Smelt smørret i en gryde eller i mikroovn, lad det køle let.
Pisk sukker, æg og vaniljesukker cremet og luftigt. Tilsæt banantern, hakket chokolade, sigtet mel og bagepulver til æggemassen og rør godt. Rør den smeltede smør i dejen. Kom dejen i bradepande eller en bradepande med bagepapir.
Bag kagen i 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen på en bagerist.
Bagetid: 25 - 30 Minutes
Sigt flormelis og kakao sammen, tilsæt varmt vand indtil den ønskede konsisten er opnået. Overtræk den afkølede kage med glasuren og dekorer med Black & Gold krymmel.
Hvis du vil lave en endnu nemmere chokoladeglasur, så prøv vores Choco Dream Icing & Frosting. Du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager