Knus kanelsmåkagerne i en minihakker eller kom dem i en pose og knus dem med en kagerulle. Smelt herefter smør i en gryde ved lav varme, tilsæt gold chokolade og smelt det heri. Vend de knuste småkager i smørret og kom blandingen i en lille bradepande med bagepapir, ca. 20 x 30 cm, og pres det godt sammen.
Sæt kiksebunden på køl til smørret og chokoladen er stivnet.
Skær bananerne i mindre stykker og hæld i en skål. Tilsæt toffee sauce og hakkede valnødder, og bland det hele godt sammen.
Fordel bananblandingen oven på bunden.
Hæld fløden i en gryde og opvarm ved middelvarme. Hæld den varme fløde over chokoladen, ad et par omgange. Skær smørret i små stykker og tilsæt til chokoladen. Rør til al chokolade og smør er smeltet, og ganachen er blank.
Sæt den til side ved stuetemperatur imens flødebolleskummet piskes.
Kom indholdet af en pose Flødebolleskum i en ca. 3 liter stor skål. Tilsæt 1 dl kogende vand. Pisk med en håndmixer på laveste hastighed til pulveret er opløst. Pisk derefter på højeste effekt i 5-6 minutter. Bevæg konstant håndmixeren rundt i hele skålen, imens der piskes energisk. Hvis marengsmassen kravler meget op ad piskerisene, løftes håndmixeren op i toppen af massen, imens der piskes videre. Blandingen er klar, når marengsmassen er kølet ned til stuetemperatur og er luftig og helt stiv. Alternativt kan flødebolleskummet piskes på en røremaskine med piskeris.
Fordel flødebolleskummet jævnt på toppen af bananblandingen.
Kom chokoladeganachen henover kagen, så skummet dækkes, og pynt med Crispy Caramel eller anden krymmel.
Sæt kagen på køl indtil servering.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager