Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.
Bland mel, bagepulver, mandelmel og sukker i en skål.
Pisk yoghurt, olie, æg og Naturlig Citronaroma sammen i en anden skål.
Lav en fordybning i de tørre ingredienser, og hæld æggeblandingen i. Pisk det hele sammen, til det er jævnt. Tilsæt birkes, og rør igen, så de er godt fordelt i dejen.
Hæld dejen i en sandkageform (1 ½ liter) der er smurt eller foret med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen.
Bagetid: 35 - 40 Minutes
Hak den hvide chokolade og smelt den forsigtigt over et vandbad eller i mikroovn.
Pynt kagen med bær og pynt kagen med tynde streger af smeltet chokolade.
Hvis du vil være sikker på at din chokolade bliver tempereret korrekt, så kan du her finde tips, tricks og forskelige metoder til chokoladetemperering.
Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Afkøl kagen på en bagerist.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager