Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.
Bland sigtet hvedemel, sukker og vaniljesukker. Lav en fordybning i midten og kom æg og æggeblomme i. Rør det hele sammen, så det er godt blandet og tilsæt mandler samt hakket appelsinskal. Saml dejen og kom evt. lidt vand ved, hvis dejen virker for tør.
Del dejen, og tril to pølser på ca. 30 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med æggehvide og drys med kanelsukker.
Bag kagerne midt i ovnen i 30-35 minutter. Tag kagerne ud og lad dem køle let.
Skru ovnen ned på 150 ˚C traditionel varme.
Skær kagerne i skiver på skrå og læg dem på en bageplade med skærefladen opad.
Bag småkagerne i yderligere i 10-15 minutter, til de er helt tørre.
Bagetid: 40 - 50 Minutes
Opbevar småkagerne i en lufttæt beholder.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours