Tænd ovnen på 160 °C traditionel varme
Pisk smør, sukker og Naturlig Citronaroma sammen. Rør sigtet hvedemel, bagepulver og majsmel i massen. Pisk æggene let sammen og rør dem i. Vend til sidst de hakkede mandler og chokolade i dejen.
Del dejen og tril to pølser på ca. 25 cm. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir med god afstand til hinanden. Tryk pølserne flade så hver er ca. 5 cm i bredden.
Bag kagerne midt i ovnen i ca. 20 min.
Bagetid: about 20 Minutes
Afkøl kagerne på en bagerist i 20-25 min. Skær de lune kagestænger i 2 cm brede stykker og læg dem på bagepladen med lidt mellemrum til hinanden.
Bag kagerne midt i ovnen i yderligere 15 min. Afkøl kagerne på en bagerist.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours