Tænd ovnen på 160 ˚C varmluft.
Pisk smør, olie og rørsukker til en lys og luftig masse. Tilsæt kærnemælk, æg, Naturlig Vaniljeekstrakt og mørkt kakaopulver, og rør rundt. Tilføj dråber af Concentrated Black Colour og rør rundt indtil du opnår en mørk og jævn farve, og hæld derefter melet og natron i. Fordel dejen i 20 muffinforme.
Bag i ca. 20 minutter til de er let gyldne. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist i mindst 15 minutter.
Bagetid: about 20 Minutes
Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en skål og tilsæt stuetempereret smør, kold flødeost og Vanilla Paste. Pisk først kort ved lav hastighed og derefter ved høj hastighed i 4 minutter, til cremen er lys og luftigt.
Fordel flødeostcremen i 3 skåle. Start med at dryppe et par dråber Concentrated Violet Colour i en af skålene med smørcreme og rør rundt, tilsæt mere indtil den ønskede farve opnås. Farv de 2 resterende skåle med hhv. Concentrated Orange Colour og Concentrated Green Colour. Kom cremen i hver sin sprøjtepose. Læg et stykke husholdningsfilm på køkkenbordet og sprøjt en stribe af hver smørcreme henover husholdsningsfilmen; start med lilla, så orange, og så grøn. Striberne skal røre hinanden, men ikke være for tykke.
Rul husholdningsfilmen med de farvede striber flødeostcreme sammen til en aflang pølse. Klip den ene ende af filmen af, der hvor smørcremen starter, og kom derefter pølsen med smørcreme ned i en sprøjtepose med en stjernetyl. Sprøjt en top af farverig flødeostcreme på hver af de afkølede cupcakes og pynt med Halloween Party krymmel.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins