Ikke alt hvid chokolade farves lige godt. Noget bliver meget tykt og grynet, hvis der tilsættes farve. Derfor er det en god idé at lave en test og prøve at farve en lille portion af chokoladen først. Vi har testet forskellige mærker og fundet at Odenses hvide blokchokolade og Princips hvide chokoladeknapper virker bedst. Der kan dog være forskel imellem hvilke chokolademærker og hvilke farver der virker bedst sammen.
Smulder kagen i en skål. Tilsæt romaroma, marmelade og kakao. Ælt dejen godt sammen enten med en elpisker med dejkroge eller med hænderne. Tril dejen til kugler.
Smelt en lille smule af den hvide chokolade. Dyp pindene i den hvide chokolade og sæt derefter romkuglerne på pindene. Sæt dem derefter på køl.
Smelt det resterende hvide chokolade. Farv den med din valgte farve af Concentrated Colour. Kom lidt af den farvede chokolade i en sprøjtepose og sprøjt 8 ben på bagepapir. Lav lige så mange "sæt" af ben, som du har popcakes.
Dyp hver popcake i den farvede smeltede chokolade og sæt den ovenpå et sæt af ben. Pynt med Sugar Eyes. Kom derefter popcakes på køl indtil chokoladen har sat sig.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours