Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme.
Pisk smør, sukker, vaniljesukker og karamelaroma godt sammen så det er blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 minut for hvert æg.
Sigt hvedemel, bagepulver og salt i dejen og rør den sammen. Vend til sidst karameltern og Chocolate Chips i og kom dejen i en smurt bradepande (20 x 30 cm).
Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Afkøl kagen i formen på en bagerist.
Sigt evt. lidt flormelis over den afkølede kage lige inden servering.
Bagetid: 25 - 30 Minutes
Kagen er lækker som den er, men hvis den lige skal have lidt ekstra chokoladesmag, så kan du nemt lave en lækker glasur med Choco Dream Icing & Frosting. Du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller en let cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager