Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.
Smelt smørret og rør kakao ud i det varme fedtstof, lad det køle let af.
Hak valnøddekerner og bland dem med de hakkede mandler.
Pisk æg og sukker lyst og luftig i en skål. Sigt vaniljesukker, bagepulver og hvedemel i æggemassen og vend det godt sammen.
Rør kakaosmørret og halvdelen af nødderne i dejen. Fordel dejen i en smurt bradepande (18 x 24 cm), evt. foret med bagepapir. Drys resten af nødderne over kagen og tryk dem let ned i dejen.
Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Kagen skal være blød og svampet.
Lad kagen køle helt af inden servering og server den gerne køleskabskold.
Bagetid: 25 - 30 Minutes
Find mere inspiration og flere opskrifter på chokoladekager.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager