Vi har bagt kagerne i en silikone mini ispindeform som den der kan købes her.
Tænd ovnen på 180 °C traditionel ovn.
Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme under konstant omrøring. Så snart chokoladen er smeltet og blandingen er glat tages den af varmen. Lad den køle af.
I en anden skål piskes æg, sukker og vaniljesukker sammen til det er lyst og luftigt. Vend den afkølede chokoladeblanding i æggeblandingen.
Bland mel, bagepulver, kakao og salt og sigt det i dejen. Vend det hele sammen med en dejskraber, til der ikke er nogen klumper.
Skyl silikoneformene i varmt vand. Fordel dejen i formene, men fyld dem kun 2/3 del op, da dejen hæver lidt, sæt ispinde i formene.
Bag kagerne midt i ovnen i 18-20 minutter. Det er vigtigt at du ikke åbner ovnen undervejs. Mærk efter med et træspyd om kagerne er færdigbagte. De skal ikke være flydende indeni, men der må gerne hænge lidt dej fast på træspydet. Lad kagerne køle af i formen i køleskab, indtil de er helt faste.
Bagetid: 18 - 20 Minutes
Befri forsigtigt de afkølede kager fra formen og placér dem på en rist med et stykke bagepapir under, så de er klar til at bliver overtrukket.
Tilsæt 1/4 dl (25ml) vand til ½ pose Icing & Frosting og rør til glasuren er ensartet. Brug en spiseske og overtræk kagerne 1 af gangen, sørg for at siderne også bliver dækket.
Lav kun en glasur af gangen, da den sætter sig ret hurtigt. Hvis du kun bruger 1 farve, beregn da 1 pose Icing & Frosting til ca. 10 ispinde-kager.
Pynt brownie-ispindene med Colourful Numbers and Letters og Birthday Krymmel Mix imens glasuren stadig er våd. Lad derefter glasuren sætte sig helt.
Du kan vælge at overtrække kagerne med alle tre Icing and Frostings eller kun en eller to varianter, alt efter hvilken farve og smag du ønsker.
Hvis du ikke har en mini ispindebageform på 7 x 3,5 cm, så bag dem i den du har, men juster bagetiden. Hvis du slet ikke har en ispindebageform, kan du bage brownien i en stor form, juster bagetiden alt efter form, og derefter skære den til ispinde. Du skal dog være opmærksom på at overfladen nok vi krakelere lidt, så overtrækket ikke bliver helt så jævnt.
Denne opskrift er udviklet af vores dygtige ambassadør Lena, på hendes blog kan du se hvad hun selv skriver om opskriften.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours