Tænd ovnen på 160° C traditionel varme.
Pisk æg og sukker cremet og luftigt. Rør smør og vaniljesukker i æggemassen. Sigt mel, kakao og bagepulver og rør det i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i en springform (Ø 22 cm) beklædt med bagepapir.
Bag kagen nederst i en forvarmet ovn i 50-55 minutter. Kagen må ikke få en hård skorpe. Læg evt. et stykke stanniol over efter 30 minutter i ovnen. Afkøl kagen på en bagerist.
Bagetid: 50 - 55 Minutes
Pisk smør, mælk, flormelis, kakao og vaniljesukker sammen til en cremet og blød masse.
Den afkølede kage laves til krummer med hænderne. Kom krummerne i en skål og bland smørcremen i. Rør til konsistens er som en romkugle-dej. Form som hjerter i størrelsen Ø 3-4 cm og læg dem på en tallerken.
Smelt lidt af chokoladen over vandbad og dyp den ene ende af pindene inden de stikkes ned i cake pop-kuglerne. Sæt cake pops'ene i køleskabet i 30 minutter.
Smelt resten af chokoladen og overtræk de afkølede cake pops. Pynt med glimmer inden chokoladen størkner.
For at få overskuds-chokoladen af din cakepop, holdes den i 45 grader og snurres langsomt rundt, mens du forsigtigt slår på pinden. Sæt cake pops'ene ned i flamingoen og lad chokoladen størkne. Cake pops opbevares i køleskabet og kan holde i op til 5 dage. Dejen tåler frysning. Smag evt. til med rom- eller mandelaroma, eller erstat mælken i smørcremen med hindbærmarmelade
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours