Kom mandelmælk, chiafrø, vaniljpasta og salt i en beholder eller skål med låg, rør godt rundt og kom låget på. Stil grøden på køl i 1-2 timer. Rør grøden godt igennem og lad den herefter stå i køleskabet natten over.
Rør grøden godt igennem og anret den i små glas eller skåle.
Kom lidt syltetøj, friske bær og hasselnøddeflager på toppen af hver portion.
Prøv at røre lidt yoghurt eller skyr i den færdige chiagrød, det giver lidt syrlighed til grøden og gør også konsistensen mindre tung. Du kan også smage grøden til med lidt honning eller ahornsirup, hvis du ønsker en sødere grød.
Chiagrøden kan holde sig ca. lige så længe som der står at den anvendte mælk kan holde sig efter åbning, 3-4 dage er et godt bud.
Chiagrøden smager ekstra godt toppet med hjemmelavet blåbærsyltetøj, og det er faktisk slet ikke svært at lave, find opskriften her.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter