Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt kakao og rør det godt ud i smørret.
Pisk sukker, æg og vaniljesukker cremet og luftigt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og vend dejen sammen. Vend derefter kakaosmør og mælk i dejen. Bland sammen til dejen har en ensartet konsistens uden klumper.
Kom dejen i en smurt bradepande (23 x 33 cm), evt. med bagepapir i, og bag kagen i 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen på en bagerist.
Bagetid: 25 - 30 Minutes
Kom indholdet fra en pose Base for Buttercream i en skål og tilsæt vand, hold lidt tilbage. Lad hellere glasuren være lidt for tyk end lidt for tynd på dette stadie - der kan altid spædes op med mere vand undervejs.
Fordel glasuren i et jævnt lag over kagen og pynt med krymmel imens glasuren stadig er fugtig.
Brug gerne Konditorfarver eller Concentrated Colours til at give glasuren en sjov og fin farve!
Læs om hvordan du bl.a. kan gøre denne kage mere voksenvenlig ved fx. at brug intens chokolade i stedet for kakao, på vores side med masser af gode tips til chokoladekager.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager