Tænd ovnen på 150 °C varmluft.
Smelt smør og vand i en gryde eller mikroovn. Tilsæt kakao og rør det godt sammen. Tag gryden af varmen.
Bland vaniljesukker, sukker, mel, natron, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt smørblandingen og rør det hele sammen til en ensartet masse. Tilsæt yoghurt og rør dejen sammen. Tilsæt derefter æg og rør dejen godt sammen til den har en ensartet konsistens.
Hæld dejen en smurt springform (ø 25 cm) med bagepapir i bunden. Bag kagen i ca. 20 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen afkøle helt.
Bagetid: about 20 Minutes
Kom indholdet fra et brev Cake Mousse Chocolate i en skål og tilsæt mælk. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3-4 minutter på højeste hastighed til moussen er luftig.
Kom moussen i tre sprøjteposer med tre forskellige tyller.
Kom den kolde kage på et serveringsfad og skær den i 8 lige store stykker og træk dem lidt fra hinanden. Sprøjt mousse på hvert stykke, brug de forskellige tyller til at sprøjte forskellige mønstre, se videoen for inspiration.
Pynt hvert stykke med forskellige slags chokolader, Black & Gold krymmel mix og spiselige dekorationskugler.
Prøv at tilsæt 1 tsk. instant kaffe når du varmer vand og smør. Dette gør ikke at kagen kommer til at smage af kaffe, men giver derimod en mere intens chokoladesmag til kagen.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager