Til denne chokoladekage er det nødvendigt at have en foodprocessor, kraftig blender eller lignende.
Tænd ovnen på 180° C traditionel varme.
Kom dadler, banan, æg, kokosolie og kaffe i en foodprocessor og blend til dejen er jævn og luftig. Hæld derefter dejen i en ren skål.
Blend hakkede mandler, kakao og bagepulver. Rør blandingen sammen med dejen.
Hæld dejen i en smurt springform (ø 20 cm), gerne med bagepapir i bunden, fordel dejen jævnt. Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Afkøl kagen kagen på en bagerist.
Bagetid: 25 - 30 Minutes
Rist mandelflager på en tør pande uden brug af fedtstof.
Pisk den tykke del af kokosmælken luftig. Vend kakao og Vanilla Paste i cremen. Server den afkølede kage med kokoscreme og ristede mandelflager.
Server dadelkagen med friske bær, som f.eks. blåbær eller hindbær.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager