Tænd ovnen på 180 °C traditionel ovn.
Del æggeblommer og hvider. Pisk æggehviderne stive sammen med sukrin og salt.
Pisk æggeblommerne skummende sammen med Naturlig Vaniljeekstrakt. Rør mandelmel, kakaopulver og bagepulver i æggeblommerne. Tilføj mandelmælk og kokosolie lidt efter lidt. Vend forsigtigt de piskede æggehvider i dejen. Kom dejen i en springform (ø 20 cm) med bagepapir i bunden.
Bag kagen i midten af ovnen i 25-30 minutter, og sæt derefter kagen til afkøling.
Bagetid: 25 - 30 Minutes
Udsten avokadoen og brug en ske til at få avokadokøddet ud. Kom avokado, kakaopulver og sukrin i en skål og blend med en stavblender til massen er glat og cremet.
Fjern bagepapiret fra den afkølede kage og smør cremen ud på toppen af kagen. Dekorér kagen med blåbær, solbær, kakaonibs og spiselige blomster.
Hvis du ikke er diabetiker eller spiser efter en Keto-diæten, kan du udskifte sukrin med tilsvarende mængde dadler.
Brug gerne sæsonens bær til pynt, fx kirsebær eller jordbær.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager