Sigt hvedemel og hjortetaksalt i en skål, og kom sukker heri. Smuldr smør i melblandingen, tilsæt vanilljearoma, og saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 2 timer.
Tænd ovnen på 180 ºC varmluft.
Rul dejen ud i ca. 5 mm tykkelse, og udstik småkagerne med udstiksforme (ø 4-7 cm). Læg småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag småkagerne i 8-10 min. Kagerne bages, til de er gyldne. Bagetiden kan variere alt efter størrelsen på udstiksformene. Afkøl småkagerne på en bagerist.
Bagetid: 8 - 10 Minutes
Rør flormelis og vand sammen til glasur, og overtræk de afkølede småkager. Pynt småkagerne med dekorationsglasur og krymmel. Opbevar småkagerne i en kagedåse.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours