Bland hvedemel, mandelmel, rørsukker, vaniljesukker og stødt ingefær. Smuldr smørret i blandingen og saml dejen med Naturlig Citronaroma og æg.
Dejen trilles til en pølse med en tykkelse på ca. 4,5 cm og sættes på køl i 1 time.
Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Tag dejen ud af køleskabet og skær den i 4 mm tykke skiver. Hvis dejen når at blive blød imens skiverne skæres, kan den med fordel lægges i fryseren for hurtig nedkøling.
Læg dejskiverne på en bageplade. Bland rørsukker og stødt ingefær i en lille skål og drys det udover dejskiverne. Drys derefter hakkede mandler ovenpå.
Bag kagerne i 8-10 minutter til de er gyldne.
Bagetid: 8 - 10 Minutes
Temperatur over- og undervarme: about 200 °C
Dejen kan også rulles ud og udstikkes som fx stjerner, hjerter eller snefnug.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours