Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk æg og citronskal sammen med smørmassen. Sigt mel og bagepulver i, og rør det sammen. Saml blandingen til en fast dej med hænderne. Vend dejen over på en let meldrysset overflade, og ælt, til den er jævn og smidig.
Rul dejen ud, til den er højst ca. ½ cm tyk. Udstik kagerne med en 6 cm bred hjerteformet udstiksform. Rul om nødvendigt dejen ud igen. Sæt småkagerne på bageplader med bagepapir, prik dem let med en gaffel, og lad dem stå køligt i 30 min.
Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 180 °C traditionel varme.
Bag småkagerne i ca. 10 min. til de er faste og let gyldne i kanten. Lad kagerne afkøle på bagepladerne i 10 min. før de overføres til en bagerist, hvor de køler helt af.
Bagetid: about 10 Minutes
Rør æggehvider og Naturlig Citronaroma sammen. Sigt flormelis i, og rør det hele glat. Fyld lidt af glasuren i en sprøjtepose med en almindelig rund dekorationstylle. Tegn en streg et par millimeter fra kanten på hver småkage.
Dekorer herefter ét hjerte ad gangen ved at lægge ca. 1 tsk. af glasuren med en ske midt på kagen og brede den ud, så hjertet fyldes ud. Tryk forsigtigt for at lægge et jævnt lag og fjerne eventuelle luftbobler. Kom evt. lidt mere glasur på for at få en jævn og glat overflade.
Pynt med sølvperler, og sæt den færdigdekorerede kage tilbage på risten, mens du pynter de øvrige kager.
Efter en time vil glasuren være fast nok, til at kagerne kan serveres. Hvis du ønsker en endnu fastere glasur, kan du lade den tørre i fire timer.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours