Pisk smør, sukker og brun farin blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter. Tilsæt æg og Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract. Pisk blandingen godt sammen. Rør mel og natron i dejen. Tilsæt den hakkede chokolade og rør blandingen hurtigt sammen, indtil chokoladen er fordelt i dejen.
Del dejen i 14-16 kugler, som sættes på en bageplade med bagepapir. Tryk kuglerne let flade med en gaffel eller lignende. Sæt bagepladen i køleskabet i ca. 20 minutter.
Læg et stykke bagepapir i bunden af Airfryeren og bag 2-3 cookies ad gangen. Cookies bages ved 150 ℃ i 9-12 minutter. Kagerne er stadig bløde, når de er færdigbagte. Brug evt. en spartel til at flytte dem fra Airfryeren og over på en kagerist.
Nedfrys den ubagte cookiedej i kugler og forlæng bagetiden lidt, så har du nybagte cookies når lækkersulten melder sig.
Nyd dem lune eller lad småkagerne køle helt af inden de lægges i en lufttæt beholder.
Bagetid: 9 - 12 Minutes
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours