Hak den mørke chokolade. Smelt 100 g chokolade og smør i vandbad ved svag varme og lad det køle lidt af.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Pisk æg, sukker, brun farin og Vanilla Paste til det er lyst og luftigt. Vend forsigtigt chokoladesmørret i. I en anden skål blandes mel, kakao og bagepulver, og røres rundt. Vend til sidst den smeltede chokolademasse og de resterende 50 g hakket mørk chokolade i, og ælt dejen til den er ensartet.
Brug en isske eller en spiseske til nemt at fordele dejen ud på bagepapiret med tilstrækkelig plads mellem hver småkage, og bag i ovnen i ca. 14 minutter. Lad småkagerne køle af på bagepladen i 5 minutter, og flyt dem derefter forsigtigt over på en rist med bagepapiret til at køle helt af.
Bagetid: about 14 Minutes
Opvarm skumfiduserne i en skål, der kan tåle at komme i mikroovn, indtil de er smeltet. Brug derefter to gafler til at trække og strække skumfidusen i tynde, spindelvævslignende tråde over småkagerne. Afslut med at pynte med krymmel.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours