Kom dadler, havregryn, kokosolie, kakao, Romaroma og Vanillla Paste i en foodprocessor eller minihakker og blend det hele sammen til en ensartet masse.
Fordel kokossen i tre fryseposer. Kom henholdsvis et par dråber sort, pink og orange farve i hver sin pose og massér poserne indtil farven er jævnt fordelt på kokossen. Tilsæt flere dråber farve indtil den ønskede farve opnås. Pas på at kokossen ikke bliver for våd.
Tril daddelmassen til 10-12 kugler. Kom én kugle ad gangen ned i kokossen og sørg for, at det sætter sig fast på kuglerne. Lim Sugar Eyes på daddelkuglerne med Bagelim, hvis det er svært at få den ud af tuben, så lun tuben i lidt varmt vand.
Kom daddelkuglerne på køl i ca. 30 minutter inden servering, det gør at kokosolien i daddelkuglerne sætter sig lidt.
Konsistensen på daddelkuglerne bliver påvirket af typen af dadler du bruger. Hvis du bruger meget bløde dadler, bliver kuglerne lidt bløde i det, hvis du bruger meget tørre kan det være nødvendigt at tilsætte lidt ekstra olie eller en lille smule vand for at få blendet massen sammen, men prøv dig frem.
Opskriften er udviklet af vores ambassadør Lena og du kan se hvad hun skriver om opskriften på hendes blog.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours