Tænd ovnen på 175 °C varmluft.
Pisk smør og farin blødt og cremet. Pisk derefter æg i et ad gangen og pisk godt mellem hvert æg. Hvis dejen begynder at skille, tilsæt da en skefuld af melet og pisk videre. Rør mandelmel og mælk i æggemassen. Sigt hvedemel, ingefær og Brunt Bagepulver i dejen og rør det sammen. Skær æblerne i små tern og hak valnødderne, og vend det i dejen. Fordel dejen i muffinformene.
Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagerne er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagerne køle af på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Temperatur over- og undervarme: 175 °C
Kom indholdet af en pose Cake Mousse i en skål og bland det med mælk, Romaroma og ingefærshot. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.
Fyld frostingen i en sprøjtepose med en stjernetyl. Sprøjt frosting på alle kagerne og pynt med krymmel.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins