Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.
Rør smør, sukker og Naturlig Pebermynteekstrakt lyst og luftigt. Pisk æggene i ét ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Rør hurtigt sigtet hvedemel, bagepulver og Grøn Konditorfarve i dejen. Kom dejen i en bradepande (20 x 30 cm) foret med bagepapir.
Bag kagen til juletræerne midt i ovnen i 15-20 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen i formen på en bagerist.
Kontrollér at juletræs-udstiksformen kan stå i sandkageformen uden at stikke op over. Udstik juletræer af kagen og læg dem i bunker præcist oven på hinanden, så de er nemme at sætte ned i sandkageformen senere.
Bagetid: 15 - 20 Minutes
Sæt temperaturen i ovnen ned til 150 °C traditionel varme.
Rør smør, sukker og vaniljeekstrakt lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Rør hurtigt sigtet kakao, hvedemel og bagepulver i dejen sammen med mælk.
Kom lidt af dejen i bunden af en sandkageform beklædt med bagepapir, så bunden er dækket. Stil juletræerne ned i formen i en lang række og kom resten af dejen i formen - først langs siderne og til sidst på toppen så juletræerne er helt dækket.
Bag kagen midt i ovnen i 50-60 minutter. Afkøl juletræskagen på en bagerist.
Skær kagen i skiver så det flotte juletræ i midten kan ses.
Bagetid: 50 - 60 Minutes
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager