Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Pisk sukker, æg og vaniljepasta cremet og luftigt, med en håndmixer tager det ca. 5 min.
Smelt smør i en gryde, tag det af varmen og tilsæt mælk.
Sigt mel og bagepulver sammen i en skål.
Rør skiftevis melblandingen og den lune mælkeblanding i æggemassen. Kom dejen i en smurt bradepande (Dr. Oetker rektangulær springform; 38 x 25 cm), eller en foret med bagepapir.
Bag kagen i ca. 15 minutter, til den er næsten færdigbagt. Hvis kagen bliver for mørk, så kom stanniol over imens den bages.
Bagetid: about 15 Minutes
Imens kagen bager laves kokostoppingen.
Smelt smør i en gryde, tilsæt brun farin, mælk og kokos og bring det op til kogepunktet under omrøring. Tag derefter gryden af varmen.
Tag kagen ud af ovnen når den er næsten gennembagt og skru ovnen op på 225 °C varmluft, så den er klar til når kagen skal ind i ovnen igen.
Smør den varme kokosblanding på kagen i et jævnt lag. Kom kagen i ovnen og bag den i yderligere 5-7 minutter. Lad kagen køle af i formen inden servering.
Bagetid: 5 - 7 Minutes
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager