Smelt smørret i en gryde. Tag gryden af varmen, og vend finthakket chokolade i. Rør i massen til chokoladen er opløst.
Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt herefter vaniljepasta, salt, hvedemel, bagepulver og kakaopulver.
Vend til sidst den varme chokoladesmør i dejen, og kom den i en smurt springform.
Bag chokoladekagen på 185 °C alm. ovn i 45-55 minutter, og lad den herefter køle helt af.
Varm pynteglasuren op efter anvisning på tuben.
Bland flormelis, kakaopulver og vand og fordel glasur over den afkølede kage.
Lav en spiral af hvid pynteglasur. Start i midten. Træk streger med en tandstik fra midten af kagen og ud mod siderne, så der dannes en spindelvævslignende effekt.
Denne opskrift er udviklet i samarbejde med online magasinet Gadtoft og udgivet i magasin nr. 3, du kan finde alle magasinerne her.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager