Tænd ovnen på 160 °C traditionel ovn.
Dræn kidneybønnerne og kom dem i en skål sammen med æg, blend med en stavblender til en jævn og flydende masse. Tilføj de resterende ingredienser og pisk dejen sammen. Hæld dejen i en bageform (21 x 27 cm) foret med bagepapir.
Bag brownien i midten af ovnen i ca. 35 minutter. Sæt kagen til afkøling og fjern derefter bagepapiret.
Bagetid: about 35 Minutes
Hak chokoladen og smelt den sammen med kokosolie over et vandbad. Smør glasuren ud i et jævnt lag over toppen af den afkølede kage, drys med hakkede mandler og pistacienødder. Lad glasuren sætte sig i ca. 15 minutter.
Skær kagen i 12 stykker og servér.
En brownie smager bedst helt frisk, men kan også opbevares i en lufttæt beholder i et par dage. Hvis du ønsker et endnu højere proteinindhold, kan du tilføje proteinpulver til opskriften. Hvis du gør det, kan du evt. justere på mængden af havremælk, så du opnår den rigtige konsistens på dejen.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager