Tænd ovnen på 180°C traditionel varme.
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt flormelis og pisk yderligere i ca. 1 minut, til konsistensen er som marengs. Vend hakkede mandler, mandelmel og citronskal i marengsen.
Tegn en cirkel på 22-24 cm i diameter på et stykke bagepapir, brug en tallerken eller en springform til at tegne rundt om. Vend bagepapiret om så stregen er på bagsiden, kom det på en bageplade. Fordel marengsmassen i cirklen. Bag bunden midt i ovnen i 35-40 minutter. Afkøl bunden på en bagerist.
Bagetid: 35 - 40 Minutes
Pisk fløden til en blød skum. Skyl jordbærrene, fjern stilk og skær dem i halve. Fordel flødeskummet på den kolde bund og pynt derefter med jordbær, frisk mynte og økologisk vaniljesukker.
Saml kagen kort før servering.
Relaterede opskrifter
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader