Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps. Vend karamelaroma forsigtigt i.
Pisk flødeskummen til den danner lette toppe og vend forsigtigt æggesnapsen deri.
Del ismassen i fire lige store dele og hæld dem i hver sin skål. Tilsæt en forskellig konditorfarve til hver skål. Rør forsigtigt rundt i hver isblanding indtil farven er jævnt fordelt i blandingen.
Kom skiftevis ca. en spsk. af hver af de fire farver af ismasse i en stor frysegnet beholder på ca. 1 liter, fortsæt indtil alle blandingerne er brugt op. Når formen er fyldt trækkes enden af et sugerør eller skaftet på en kniv eller gaffel i snirkler gennem massen så den bliver marmoreret.
Kom isen i fryseren i mindst 4 timer.
Tag isen ud af fryseren 5-10 minutter før servering. Dette gør det nemmere at lave kugler af isen. Pynt isen med krymmel efter ønske.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter