Smelt smør og lad det køle en smule af. Tilsæt vand og opløs gæren i blandingen. Tilsæt hvedemel, vaniljesukker og mælk. Ælt dejen grundigt.
Del dejen op i 4 lige store portioner. Tilsæt farve efter ønske til hver dejklump og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning under et fugtigt viskestykker i 30 minutter.
Bland sukker, smør og fintrevet appelsinskal sammen til en ensartet masse, lad det stå ude ved stuetemperatur imens dejen hæver færdigt.
Tænd ovnen på 185 °C varmluft.
Rul hver af de fire deje ud til fire rektangler på ca. 35 x 20 cm, som ligges sammen med en 1/3 af remoncen mellem hver plade dej.
Skær 2 cm brede strimler ud fra den brede led. Sno hver strimmel til en spiral. Vrid strimlen rundt om sig selv til der dannes en bolle. Se hvordan i videoen i toppen af opskriften.
Bag de farverige boller i ca. 12-15 minutter. Server dem lune eller afkølede.
Bagetid: about 12 - 15 Minutes
Relaterede opskrifter
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller