Skyl og skær fersknerne i små stykker ca. 1 x 1 cm. Skræl gulerødderne og riv dem groft.
Kom ferskner og revet gulerod i en gryde sammen med vand, revet ingefær samt Citronsyre, og lad det småsimre på svag varme i 10 minutter. Tilsæt sukker og Vanilla Paste, og kog i yderligere 5 minutter.
Bland Geleringspulver til marmelade og sukker sammen. Tag gryden af varmen, rør geleringssukkeret i og kog syltetøjet igennem. Kom det i skoldede, rengjorte glas og opbevar det i køleskabet.
Rist Mandel- og Hasselnøddeflagerne gyldne på en pande ved lav varme. Afkøl og opbevar i et glas.
Kom fersken-gulerodssylt på toppen af din skyr eller yoghurt. Drys med ristede Mandel- og Hasselnøddeflager. Server straks.
Relaterede opskrifter
Syltning og saft
Syltning og saft
Syltning og saft