Tænd ovnen på 175 °C varmluft.
Pisk stuetempereret smør og sukker til hvidt skum i en skål. Tilsæt ægget og pisk godt. Bland de tørre ingredienser i en skål, og tilsæt disse til dejen, skiftevis med mælken, indtil den er jævn. Fordel dejen jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bland indholdet af en pose Perfect Meringues med vand. Pisk med en håndmixer, først på lav hastighed, herefter på høj hastighed i 3 minutter. Blandingen er klar, når marengsen er luftig og stiv.
Spred marengsmassen ud over dejen. Bag kagen i ca. 30 minutter eller indtil overfladen har fået en lys, brun farve. Mærk efter med en træpind om kagen er færdigbagt, der må ikke sidde dej på træpinden.
Kom rabarberstykker, sukker, kanel, vaniljesukker og vand i en gryde. Lad det koge ved svag varme og rør rundt et par gange, indtil rabarberne er møre. Lad kompotten køle til stuetemperatur.
Rør rabarberkompotten sammen med flødeost. Pisk fløden til flødeskum og vend cremen sammen. Smag til med Naturlig Citronaroma og sukker.
Tag kagenbunden og skær den over i to lige, store firkantede stykker, og placér den ene på et serveringsfad. Fordel cremen ovenpå det ene af lagene, og læg derefter det andet lag ovenpå. Marengsfladen skal være opad. Hvis nødvendigt, så trim kanterne på kagen så de fremstår lige, så rabarber cremen kan ses. Sigt flormelis på toppen og pynt med jordbær eller andre røde bær.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager