Bland hvedemel og flormelis, og smuldr smørret i blandingen. Tilsæt Vanilla Paste og æg, og saml dejen.
Del dejen i to, og farv 2/3 af dejen rød og lad den resterende 1/3 forblive ufarvet. Tilsæt evt. lidt ekstra flormelis, hvis dejen er klistret.
Rul dejene ud imellem to lag plastfilm til det måler ca. 16 x 30 cm, og lad dem hvile en times tid i køleskabet. Tykkelse på den røde dej bør være ca. 1,5 cm og tykkelse på den ufarvede dej bør være ca. 0,5 cm.
Tag dejene ud af køleskabet.
Skær den røde dej ud på den lange side i to strimler à 2,5 cm i bredden og to strimler à 1,5 cm i bredden.
Skær den hvide dej ud på den lange side i to strimler à 2,5 cm og en strimmel a 1,5 cm i bredden.
Saml flaget:
Lav en blok med: en rød 2,5 cm, en hvid 2,5 cm og en rød 2,5 cm.
Lav en blok med: en rød 1,5 cm, en hvid 1,5 cm og en rød 1,5 cm.
Saml de to blokke med en hvid 2,5 cm lodret imellem de to blokke.
Tryk flaget sammen til et rektangulær, pak det ind i film og sæt det på køl i ca. 30 minutter.
Gentag indtil du ikke har mere dej tilbage.
Tænd ovnen på 200 °C varmluft.
Skær flag småkagerne ud i ½-1 cm tykkelse. Læg småkagerne på en bageplade og bag dem i ca. 8 minutter. Afkøl kagerne på en rist.
Bagetid: about 8 Minutes
Opbevar småkagerne i en kagedåse, når de er afkølede.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours